Friday, 11 September 2015

Tak Baik Menipu Tau!!!

Assalamualaikum...

Harini hari jumaat. Penghulu sehala hari. Nak share testimoni skit ni. Muka berjerawat buruk gila transform jadi macam cinderella..

Sekarang ni kan boleh edit gambar. SR faham sebab ada org kurang percaya bab2 kecantikan kulit ni kan. Yang tak cantik boleh cantik,yabg gelap boleh jadi putih, yang gemuk boleh kurus kan?

Ye...ye! Paham sangat. Syok bila edit-edit ni. Tapi syok ni sementara je. Sementara kita hidup. Nanti mati jawablahhhh. Jawablah kau!!!. Jawablah semua tu sebab menipu orang. Duit yang dapat hasil jualan produk yang kita tipu tu bagi anak bini makan. Mana datang berkatnya???

Haaa dah jadi ustazah SR dah ni.. slot tazkirah jumaat..hahaha.

Ok ni nak tepek satu testimoni. Tak mau cakap banyak sangat. Nanti jadi bebelan plak..kikiki

Page 1

Page 2

Produk yang diambil:
💊ESP 
💊ALFALFA
💊VITA C
💊B COMPLEX

Produk2 ni memang tepat sekali. Kalau SR,SR akan tambah Multivitamin (Vitalea) skali. 4 produk pun dah berkesan,inikan pula 5 produk..

Alfalfa memang tepat sekali utk detox. Detox usus sebab jerawat ni berpunca dari usus yang kotor. Detox on, jerawat akan malu2 nak tumbuh. Nak pulak ada 3 guard yg setia menepis minyak pada kulit kita (b complex,vita c dan ESP).

Nilai sendiri ok. Yang elok jadikan tauladan,yang buruk jadikan sempadan.

Regards,
Rahmah
Write with Love and Passion







Terima Kasih Sudi Singgah Blog Ummi Amni~Haziq

6 comments:

  1. Betul poin SR tu. Kalau iye pun nak lariskan produk, biarlah dengan testimoni sebenar. Tanpa edit2.

    ReplyDelete
  2. kalau produk bagus tak payah cakap banyak.. Hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Biar testimoni berbicara.

      Delete
  3. betul tu nur, setuju sangat sebab tu kak ana takut nak terima job review kalau betul-betul tak berkesan pada diri sendiri.. ALhamdulillah nur jujur dalam urusan.salam ukhwah dari kak ana :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...