Tuesday, 8 September 2015

16 Kelebihan Cinch untuk Langsing dan Cantik.

Assalamualaikum...

Hi!!! Camne pagi-pagi tadi? Cergas ke? Ke bangun-bangun je badan sakit-sakit. Tak maula sakit-sakit kan. Ramai orang tersayang di sekeliling kita. Mak ayah kita, adik beradik kita, kawan-kawan,suami,anak-anak.

Ni untuk korang yang perlu korang tahu...ada produk di dunia ni yang sangat baik dan natural.

Set Slimming Shaklee
16 kelebihan Cinch untuk anda:

1. Memberikan rasa kenyang berjam-jam lamanya

2. Mengurangkan selera makan bagi anda yang tak boleh control nafsu makan

3.Memberi tenaga berpanjangan jadi anda tak cepat penat walaupun melakukan pelbagai aktiviti harian

4. Meningkatan metabolisme badan

5. Memelihara otot bagi mengelakkan anda gemuk semula dgn cepat bila dah kurus

6. Anda boleh mengambil carbo spt nasi dsb tetapi dgn kadar yg sedikit

7. Menghilangkan lemak yang berlebihan dan mengurangkan inci pada badan

8. Memberikan khasiat seperti satu hidangan tetapi dengan rasa seperti santapan manis/ pencuci mulut

9. Mengandungi Cinch Pro iaitu suatu campuran protein eksklusif yang diperkaya dengan asid amino leusine.

10. Diperkaya dengan Leucine untuk memelihara otot semasa anda mengurangkan berat badan

11. Terdapat 24 gram protein dalam setiap sajian bagi membolehkan anda berasa puas dan kenyang

12. Mempunyai kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram dalam setiap sajian

13. Nilai glisemia yang rendah untuk mengekalkan paras gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga

14. Memberi 35% atau lebih Nilai Harian (Daily Value) bagi 21 vitamin dan mineral yang penting

15. Tiada perisa, pewarna atau pemanis buatan

16. Soya bukan GMO

Testimoni set kurus Shaklee
Credit:chrysalis nurul

Boleh mix gak ESP dan Cinch ni. Sedapppp sangat tau flavor Cinch ni. Berpeluh2 pas minum, bertenaga rasa.


Sape yang pagi-pagi dah rasa letih elokla try ESP dgn CINCH ni..kalau tak nak try satu2 dulu..yang penting saya akan guide korang.

Meh tengok testimoni banyak lagi KAT SINI.

Regards,
Rahmah
Write with Love and Passion

Terima Kasih Sudi Singgah Blog Ummi Amni~Haziq

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...