Saturday, 22 August 2015

Bila Kecantikan Menjadi Kayu Pengukur !

Assalamualaikum..

Pity you dear!!!

Put yourself in her shoes...sedihkan? Tapi org kita baik2..kes ni berlaku kt Algeria. So dont worry it wont happent to us in malaysia..heheh. 

Mungkin ade kes camni di malaysia tapi takdela sampai saman menyaman kan. Korang ingat tak kes yang nak akad nikah tiba2 baru dapat tau yang pengantin lelaki tu sebenarnya perempuan? Yg tu patut kena ambil tindakan mahkamah. 

Kes camni tak payahla kan. Bawa jela wife tu pegi saloon,beli shaklee utk skin care,health care semua boleh repair dgn shaklee. Yg tua boleh nampak muda,yg gelap boleh nampak cerah. Dari bazir duit saman menyaman baik invest kat wife dia. Betul tak? 

Nah ! Ni set2 yang Shaklee offer utk transform diri macam akak di Algeria ni..

Ni complete set utk maintain kecantikan dalaman dan luaran

Vivix yg sgt powerful. Harus utk muda,wajib utk mak ayah kita.

Ataupun boleh cuba set ni. Vita C dan Collagen. Superb!

Ataupun set Nutriwhite yg ala-ala SKII ni. Yg ni apply je tak payah makan.

Jangan risau,cara makan/guna saya akan guide korang sampai berjaya. Pape hal boleh wasap saya 24 hours @ 012 6618052. Nak guna mesti dgn ilmu, baru cantik nanti.

Nota: Cinta seseorang biarla cinta kerana allah. Bukan sebab udang di sebalik mee..kalau tak ikhlas memang gini la jadinya..


Regards,
Rahmah
Write with love and passion



Terima Kasih Sudi Singgah Blog Ummi Amni~Haziq

13 comments:

  1. Salam perkenalan Nur amni,

    Melampau kan, kahwin kerana paras rupa.. Pastu nak claim pulak.. Hurrmmm macam2 hal dunia skrg.. hehehe :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam nak nyanyi lagu tajuk lelaki tu je..hehe

      Delete
  2. x baiklah mcmni. kesian kt si isteri. dia bercantik bergaya bkn utk org lain, tapi utk suami juga. x kisahlah muka tu mcmana. yg penting si isteri dah buat yg terbaik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nasib badan...g cari yg lagi hensem

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  3. Pelik jugak si suami. Tak dapat nak bayangkan perasaan perempuan tu.

    ReplyDelete
  4. Memang kesian..
    Sama kes dgn perempuan korea
    yg disaman suami gara2 dpt anak tak
    secantik ibunya (ibunya plastik surgery) tu ari.

    ReplyDelete
  5. Macam-macam hal. Bab paras rupa pun nak main saman2. Si suami tu hebat benar ke rupanya?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...